SUper Saksofon Kvartet je bend sastavljen od priznatih muzičara. Svi članovi su vođe bendova, kompozitori i odlični improvizatori; iako se njihov kvartet glatko stapa u zajednički zvuk, sadrži individualne muzičke izraze. Repertoar kvarteta saksofona uključuje originalnu savremenu komponovanu i improvizovanu muziku kao i moderni džez. Intenzitet i dinamika harmoničnosti koju stvaraju četiri saksofona, pružaju autentičnu atmosferu i muzički doživljaj zanimljiv ne samo ljubiteljima džeza i savremene muzike.

Jasna Jovićević, bariton saksofon

Jasna je diplomirala na departmanu za džez saksofon na Akademiji Franc List u Budimpešti, magistrirala je muzičku kompoziciju na Univerzitetu Jork u Torontu, a trenutno radi na doktorskoj disertaciji iz teorije umetnosti u Beogradu. Nastupala je i osvojila više prestižnih međunarodnih nagrada na takmičenjima i rezidencijalne stipendije za umetnike čitavoj Evropi, SAD-u, Kanadi i Indiji. Izvodila je autorsku muziku sa istaknutim muzičarima kao što su Hamid Drejk, Majk Stern, izdala je 6 solo albuma autorske muzike i desetak kao članica benda, predaje muzičku metodologiju i podučava jogu. Osnivač je mnogih obrazovnih muzičkih projekata koji afirmišurodnu radnopravnost, kao i umetnost i nauku u muzičkim istraživanjima. Vodi NSJO – Žene Balkana u džezu.

Adam Klemm, tenor saksofon

Adam je diplomirao i magistrirao džez saksofon na Univerzitetu za muziku i izvođačke umetnosti u Gracu, Austrija. Kao vođa benda Adam Klemm Banda, izdao je 3 CD-a sa autorskom muzikom i mnoge druge kao sajdmen. Redovni je član i solista Big benda RTV Slovenije poslednjih 13 godina, te je imao čast da deli binu sa džez velikanima kao što su Majk Stern, Džo Lovano, Piter Erskin, Nikolas Pejton i Kurt Eling, između ostalih.

Gabor Bunford, alt/ sopran saksofon

Gabor je diplomirao klarinet i klasični saksofon na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Svirao je sa Đorđem Balaševićem, Vladom Georgievim, Šabanom Bajramovićem, Jelenom Tomašević, Dinom Dvornikom, Masimom Savićem i mnogim drugima. Zaposlen je kao nastavnik klarineta u Muzičkoj školi u Subotici i docent za saksofon na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Član je i solista Novosadskog Big Benda, kao i umetnički direktor Jazzik međunarodnog džez festivala u Subotici. Dobitnik je nagrade Ferenc Bodrogvari grada Subotice. 

Maks Kočetov, alt saksofon

Maks je studirao umetnost i kulturu na Međunarodnom slovenačkom univerzitu i Državnom muzičkom fakultetu R.M. Gliera u Ukrajini, gde je nastupao sa svetski poznatim muzičarima i džez orkestrima (Big bend Aleksandra Šapovala, Din Braun, Frenk Lejsi, Stiv Logan, Erik Merijental, i drugi). Od 2006.godine živi i radi u Beogradu, a 2010. godine postaje glavni alt saksofonista Big benda Radio televizije Srbije (RTS). Maks je snimio dva autorska albuma i nastupao na brojnim džez festivalima širom Srbije i Evrope. 

Izvor/ Source: Jasna Jovičević