Miloš Branisavljević, vibrafon

Igor Malešević, bubnjevi

Branimir Bane Marković, bas

Rastko Obradović, saksofon

Dejan Zdravevski, klavijature/klavir

 

 

Miloš Branisavljević rođen je 6. aprila 1992. godine u Beogradu. Kao puni stipendista završio je studije na Berkliju, na Odseku za bubnjeve i kompoziciju. Sarađivao je sa uticajnim muzičarima u različitim stilovima. U Srbiji nastupa sa Beogradskom filharmonijom, Simfonijskim orkestrom RTS-a, Operom narodnog pozorišta, Big bendom RTS-a.

U Bostonu je dobio nagradu za najaktivnijeg bubnjara i učestvovao je u velikim svetskim projektima kao što su Zildjian Mega Drum Project i koncert sa Dream Theater-om u Boston Opera House-u. Saradjivao je sa džez legendom Filom Vilsonom, za čiji je bend nastupao kao bubnjar, vibrafonista i autor aranžmana.

Početkom septembra 2015. godine se preselio u Njujork nastavivši da gradi svoju muzičku karijeru.  Svirao je u raznim poznatim džez i bluz klubovima i koncertnim salama širom Istočne obale, od kojih se izdvajaju nastupi u Nublu, B&B King-u, Metropolitan Room-u i Symphony Hall-u.

Miloš je radio kao aranžer i orkestrator za mnoge svteske i domaće kompanije. U aprilu 2016. godine učestvovao je na Svetskom danu džeza u Vašingtonu uz sva najveća džez imena današnjice.

Osnivač je Miloš Branisavljević Quartet-a, kao prvi džez vibrafonista i lider jednog benda u Srbiji, za koji aranžira i komponuje muziku. Takođe je jedan od osnivača njujorškog benda V3 sa klavijaturistom i liderom Vladanom Mijatovićem i basistom Akošem Forgačem sa kojima je snimio album Folk Legacy. Album se nalazi u prodaji od juna 2017. godine. Snimljen je u Peter Karl studiju iz Njujorka. Uz članove benda V3 kao gost se pojavljuje i svetski poznati klarinetista Ismail Lumanovski. Trenutno je angažovan kao bubnjar i perkusionista u Pozorištu na Terazijama i kao perkusionista u Beogradskoj filharmoniji.

 

Igor Malesević rođen je 7. avgusta 1973. u Zemunu. Kao studijski i koncertni muzičar sarađivao je sa mnogim pojedincima i grupama u Jugoslaviji (Hazari, Vasil Hadžimanov bend, Bel tempo, 357, Gru, Damar trio, Bata Kanda, Miloš Petrović, Šaban Bajramović, Petar Jelić, Slađana Milošević, Stjepko Gut, Zdravko Čolić, Ceca Ražnatović, Yu grupa). Osnivač je grupe Kosmos shtasmos sa kojom 2002. izdaje album Self Space. Ovaj album je realizovao sa u to vreme nepoznatim mladim multiinstrumentalistom i kompozitorom Đorđem Miljenovićem (Sky Wikler). Jedan je od najangažovanijih bubnjara sa ovih prostora.

 

Branimir Bane Marković je rođen 1982. godine u Beogradu. Završio je Srednju muzičku školu „Stanković” u Beogradu, na Džez odseku u klasi profesora Bate Božanića i Predraga Revišina. Kao studijski i koncertni basista ostvario je saradnju sa brojnim autorima među kojima su Aleksandra Radović, Đorđe Balašević, Aleksandar Sanja Ilić, Vlado Georgiev, Kornelije, Aleksandra i Kristina Kovač, Boris Novković, Nina Badrić, Dado Topić, Tanja Banjanin, Jelena Tomašević, Bane Mojićević, Kaliopi, Boris Režak, Marija Šerifović, Ognjen Radivojević, Saša Lošić, Boris Krstajić i mnogi drugi. Član je benda Gis Maj Es od 2009. godine, sa kojim je snimio albume Spaced Out (2011) i Discovery (2019). Stalni je član benda Đorđa Balaševića od 2011. godine i benda Balkanika od 2014. godine. Član je više cover bendova (Funkestra, Betty Boom, Euterpa i drugi) od 2002. do danas, sa kojima je imao preko 3000 nastupa u zemlji i inostranstvu. Predaje na Odseku za bas gitaru u privatnoj muzičkoj školi „Master Blaster” u Beogradu od 2013. godine. Odličan, svestrani basista i jedan od najangažovanijih u regionu.

Dejan Zdravevski rođen je 12. decembra 1988. godine u Beogradu. Upisao je 1998. Nižu mizičku školu „Stanislav Binički” na  Odseku za harmoniku. Posle niže muzicke škole odlučio je da nastavi muzičko obrazovanje i upisuje Teoretskiski odsek u Srednjoj muzičkoj školi „Mokranjac”. Diplomirao je na Beogradskoj muzičkoj akademiji na Odseku za pedagogiju. Sa bendom Full Flavor je pobedio na 40. Zaječarskoj gitarijadi 2006. godine. Svirao je klavijature u grupi Smak u periodu od 2012. do 2015. godine. Jedan je od najangažovanijih klavijaturista u Beogradu.