Aca Pejčić, klavir, kaval, saksofon, harmonika, tabla

Saša Ranković, bubnjevi

Jovan Jovanović, bas

 

Thrill Seeking Polymers je džez trio iz Kragujevca koji svoje kompozicije izvodi sa velikom dozom improvizacije i interakcije. Njihov jedinstveni zvuk otkriva uticaje džeza, soula, afričke, indijske i balkanske muzike. Izvode autorske kompozicije koje su objavili na albumu „Dusk of monothythm“ koji je izašao 2019.

 

Aca Pejčić je multiinstrumentalista (klavir, kaval, saksofon, harmonika, tabla), kompozitor, producent i aranžer, rodom iz Kruševca, a stacioniran u Kragujevcu. Aktivan je član ili tvorac više bendova i muzičkih poduhvata (Esoteric Oil Lamp, Thrill Seeking Polymers, Eklektik Orkestra, Go Ali Soko, Čičini čvorci, Oganj, Čaras…) i svirao je sa velikim brojem džez muzičara u Srbiji i okolini. Radio je muziku i dizajn zvuka za pozorište, film, televiziju i video-igrice. Muzika koju stvara i izvodi zasnovana je na improvizaciji. Muzički jezik kojim se služi je jezik džeza, uz veliki uticaj muzike sveta. Već duže od decenije organizuje džez programe u kragujevačkom SKC-u, Domu omladine i u Kulturnom centru UMMUS, a takođe je i umetnički direktor Šumadijskog bluz i džez festivala.

 

Saša Ranković je kragujevaćki bubnjar, poznat kao član benda Ramba Amadeusa. Bavio se pedagoškim radom vodeći bubnjarsku radionicu u Domu omladine, a kao bubnjar sarađuje sa mnogim imenima sa džez, bluz i fjužn scene (Kolja, Stoiks…). Sa Centrom za promociju nauke učestvovao u poduhvatima povezivanja muzike i nauke. Komponuje autorsku muziku za bendove Thrill Seeking Polymers i Go ali soko. Radi kao nastavnik filozofije u „Prvoj kragujevačkoj gimnaziji“.

 

Jovan Jovanović je rođen i živi u Paraćinu, a muzikom se bavi od ranog detinjstva budući da je iz muzičke porodice. Kao studijski i koncertni basista sarađivao je i sarađuje sa mnogim grupama i umetnicima, među kojima  su Stoiks, Kepa & free spirits, Balkan Lovers, Stribor Kusturica & The Poisoners, Rambo Amadeus, Thrill Seeking Polymers itd.