JAZZ
UKOLIKO SU VAM ZVUCNICI UKLJUCENI SLUSATE DON'T GET AROUND MUCH
.N.O.V.O.S.A.D.S.K.I...O.L.D...G.O.L.D...J.A.Z.Z...F.E.S.T.I.V.A.L...2.0.0.2
Kulturni centar Novog Sada    22 - 25. novembra 2002.    

program - Studio
 M
V L A D I M I R   M A R A Š   &   B A N D  22.11.

 23.11.
klavir, solo
 Jugoslavija...............
 24.11.
   25.11.

S.t.u.d.i.o..M
BOJAN ZULFIKARPAŠIĆ
Francuska
JAZZ PISTOLS.
Nemačka
VASIL HADŽIMANOV BEND Jugoslavija
BOŠKO PETROVIĆ TRIO Hrvatska

VLADIMIR MARAŠ & BAND, Jugoslavija.

BIG BAND RTV SLOVENIJA, Slovenija
TRUMPET SUMMIT SAD-Jugoslavija-Slovenija
MATIJA DEDIĆ TRIO
Hrvatska
BEEFUNK
Austrija
ALEKSANDAR MILOŠEVIĆ QUARTET Holandija
RAINER, RUSKUZ & WESP Jugoslavija-Austrija
CRISS-CROSS
Austrija
ANDY BEY, vokal, klavir
SAD

kafe klub SCENA
Pozorište mladih
HEDY LAMARR
Jugoslavija
HAVONA
Jugoslavija

klub TREMA - SNP
O Ke CONNECTION
Jugoslavija

J.A.M..S.E.S.S.I.O.N
HOUSE BAND
Jugoslavija
.
.
.
.
.
.
P R E S S
..
.
.
.
.
.
p r o d u k c i j a
K  C  N  S
....s u b o t a  -  2 3.  n o v e m b a r  - o k o   2 1 h  -  S t u d i o   M
VLADIMIR MARAS
Vladimir Maraš klavir

VLADIMIR MARAŠ
Rođen 1974. godine u Beogradu. Od 1989. do 1993. godine svira u crnogorskom rock sastavu “Gospoda Glembajevi”. Nakon toga, seli se u Beograd gdje sarađuje sa najrelevantnijim imenima YU muzičke scene (Kornelije Kovač, Rambo Amadeus…). Paralelno sa tim, stalno svira u bendu Ramba Amadeusa. Radi kao kompozitor i aranžer, a član je Udruženja kompozitora instrumentalne muzike Jugoslavije. Ima svoj muzički atelje BALKAN 2. Živi i radi u Podgorici.
..
VLADIMIR KRNETIC
Vladimir Krnetić truba
..
.
.

LJUBISA PAUNIC
Ljubiša Paunić saksofoni
...
.
.

MIKO ALEKSIC
Miko Aleksić bas gitara
.
.
.

DUSAN IVANISEVIC
Dušan Inanišević bubnjevi
.

VLADIMIR KRNETIĆ
Rođen 1963. u Beogradu. Diplomirao trubu na Muzičkoj akademiji u Beogradu 1988, posle čega se usavršava na Jazz akademiji u Gracu. Trenutno živi i radi u Beogradu kao solista Big Benda RTS i profesor na jazz odseku Muzičke škole “Stanković”. Sarađuje sa mnogim istaknutim domaćim i stranim muzičarinma.
LJUBIŠA PAUNIĆ
Rođen 1962. u Beogradu. Počeo da svira saksofon u Omladinskom Big Bendu pod vođstvom Eduarda Sađila. Od 1989. radi u Big Bendu RTS kao solista. Sarađivao sa mnogim poznatim imenima jazz, pop i rock muzike i veoma je angažovan kao studijski muzičar.
MIKO ALEKSIĆ
Rođen 1962. na Cetinju. Od 1978. profesionalno se bavi muzikom, a 1985. odlazi u Holandiju gde počinje ozbiljno izučavati jazz kompoziciju. Svirao je u mnogim jazz formacijama širom Holandije i drugih evropskih zemalja. Godine 1992. startuje sa svojim projektom WONDERLAND i realizuje svoj prvi CD: WONDERLAD – LIVE. Sarađivao je sa svetskim muzičkim imenima kao što su: Nippy Noya, New Metronome Big Band, Fawzi Chekili, Bob Berg, David Kikoski, Toots Thielemans, Michel Petrucciani…
UROŠ ŠEĆEROV
U 25 godina muzičke karijere snimao je sa relevantnim jazz muzičarima jugoslovenske i evropske jazz scene, a kao studijski muzičar snimio preko 30 LP-a, kao i veliki broj TV emisija u Jugoslaviji i inostranstvu.
MILORAD ŠULE JOVOVIĆ
Rođen 1966. u Plužinama. Završio Akademiju muzičkih umjetnosti na Cetinju. Osnivač prvog crnogorskog jazz trija PIVA JAZZ. Učestvovao u mnogim muzičkim projektima i imao veliki broj nastupa u zemlji i inostranstvu.
DUŠAN IVANIŠEVIĆ
Rođen 1969. Pančevo.Nižu i srednju muzičku školu "Stanković" završio u klasi prof. Miroslava Karlovića. U to vreme aktivno učestvuje u raznim lokalnim jazz i rock grupama kao i u Beogradskoj filharmoniji. Pohađa Jazz studije u Graz-u 1989-1997. na kojima je i magistrirao. Nastupao je u zemlji i inostranstvu sa poznatim svetskim jazz muzičarima: Harry Pepl, Mark Murphy, David Liebman, Winton Marsalis, Peter Erskine, Andy Bey, Duško Gojković... Od 1998. član je Yupika Quintetta i profesor jazz bubnjeva na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu.

 
UROS SECEROV
Uroš Šećerov udaraljke
MILORAD SULE JOVOVIC
Milorad Šule Jovović gitara

Cena ulaznica za koncerte: 250 dinara
naslovna strana.|.program.|.o učesnicima.|.jazz meeting.|.jam session.|.izložbe.|.workshop.|.film.|.foto album
ko je ko.|.održavanje festivala omogućili su.|.linkovi.|.festival 1999.|.festival 2000.|.festival 2001.|.P.R.E.S.S.|.KONTAKT
Copyright:.Kulturni centar Novog Sada 1999-2002..........................................................................s e r k l:design
TXT + PHOTOTXT + PHOTOKULTURNI CENTAR NOVOG SADATXT + PHOTOTXT + PHOTOTXT + PHOTOTXT + PHOTOTXT + PHOTOTXT + PHOTOTXT + PHOTOTXT + PHOTOTXT + PHOTOTXT + PHOTOTXT + PHOTOTXT + PHOTOTXT + PHOTOTXT + PHOTOUKOLIKO SU VAM ZVUCNICI UKLJUCENI SLUSATE DON'T GET AROUND MUCHGoethe Institut Inter NationesTXT + PHOTOTXT + PHOTO